onsdag 1 december 2010

Julskylt och tjejkväll!

Vilken mysig julskyltning vi hade i år! Fullt med snö på gator och torg, härliga brasor ute på storgatan och våra fina upplysta träd på vår paradgata.

Söta maileg tomtar kör spark full med renar och smånissar :)


Två änglar med fina kläder från Creame och Kaffe, silverkulor och söta småänglar.


Pepparkaksbak och julgodis hör julen till!

Inne i butiken har vi oxå fejat och skyltat om.
Ikväll och imorgon kväll kommer det massor av härliga tjejer på vår mysiga tjejkväll. Hoppas att dom kommer att bli lika nöjda som dom tidigare tjejerna har varit på sina tjejkvällar :)
Välkommen in i butiken och hitta fina, söta, roliga och personliga julklappar. Nästa vecka kommer det lite mysiga tunikor och klänningar till butiken!

3 kommentarer:

Malin sa...

Hej!
Vill bara skriva att du har en underbart mysig och fin affär :) Jag har själv en liten inredningsblogg, nyss startad, du får gärna länka till den om du vill, så kan jag länka till din affär då jag varit där och shoppat :)
MVH
Malin

Unknown sa...

Hej Malin!!

Vill bara säga att du är helt enastående med dina julskyltningar!! Sååå duktig!!! Har alltid beundrat dess perfektionism, men ändå så livfulla och busigt härliga och utstrålar sååån kärlek!!! =)

Tänkte höra om du har kvar någon bok från Ingela och Petra (den sista utgåvan)? Och hur mycket den kostar i så fall?? Maila mig gärna på malin@unikkollektion.se

God fortsättning på det nya året och all lycka!!!

Kramar Malin ♥

Pernilla sa...

Mysigt och fint skyltat:)