måndag 30 november 2009

Julskyltning!

Igår hade vi julskyltning här i Tranås. Dom flesta butiker skyltar om i sina fönster, en del lite mer och andra lite mindre. På Mollys Hus försöker vi alltid att göra det lilla extra och i år blev det ett vitt, ett rött och ett svart fönster. Det stora fönstret täcks alltid med papper på utsidan för att göra det lite hemlighetsfullt för förbipasserande. Tvärr var det svårt att få bra bilder men klicka gärna upp bilderna så ser man lite bättre.
Här satt Totte under tiden vi höll på att greja med skyltfönstren. Trivdes bland halmen och tygrisarna :) Så sött! Synd att han inte kunde suttit still där på skyltsöndagen, hade nog gjort succé.
I första fönstret var det vitt med lite inslag av pastell. Ett vackert gammalt fönster, vita tunna gardiner, änglar m.m.

I mitten fönstret blev det svart med inslag av lite mustigare färger.I det största fönstret blev det Maileg! Tyggrisar, nissar och kaniner i bur, granar och ett vackert gammalt staket!

5 kommentarer:

Johanna sa...

Vad härligt julfint. Hoppas jag hinner komma till Tranås innan jul. MVH Johanna

mammigranten sa...

WOW vad fint!
Missade dock skyltsöndagen då vi lämnade Tranås i fredags.
Kram

Agnes Maria sa...

VILKA UNDERBARA SKYLTFÖNSTER !!!
Vilken köplust man får !
Ha det gott.
Kram Åsa

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej men gud va gulligt, Totte & Grisen, det finaste och sötaste skyltfönstret gemom tiderna, synd han inte kunde sitta på dagen i fråga, det hade nog som sagt gjort succé: ) Oj vilken vacker butik du har, mycket smakfull & inbjudande!

Adventshälsn fr Mari.

Smycken från hjärtat sa...

Jättefint!!!
Så mysigt!

Själv missade jag julskyltningen,
inga barn sa nåt om att gå
så då tog vi oss aldrig ut.

Kramar Hanna