lördag 18 juli 2009

Semestern!!!?

Ja, den flög sin kos väldigt snabbt. 2½ vecka gick så fort så man hann nästan inte med. Jag älskar ju min butik men det är alltid skönt att vara ledig, men nu är det bara att ta nya tag tills nästa semester om 12 månader :). Ja, jag ska ju iofs vara ledig några dagar när jag ska flytta och det ska bli så kul men oxå ganska jobbigt. Hela denna sommar har jag bara gått och väntat på att det ska bli den 17 augusti och snart är vi där :).

Vad har vi gjort denna sommar då? Här kommer ett litet axplock.
Varit på tur till Vadstena med omnejd. Här sitter jag på bryggan nedanför Ellen Keys hus vid Omberg och väntar på att visningen ska börja. Eftersom det bara var mamma och jag kunde vi passa på att stanna på massor av loppisar (som tyvärr körde med svindyra turistpriser) och garnbodar och annat skoj :)
Firat systerbarnet som konfirmerade sig!
Varit och kollat i "nya" huset en extra gång! Och gissa om det kliar i fingrarna att sätta igång och måla och riva upp plastmattor :)

En del av oss har hoppat studsmatta!
Kelat med katten ;)

Haft semester på vackra Orust!

Haft räkpicknick och bad från trampolin där jag skulle vara lite tuff ;) och göra en bomd som resulterade i en brännande smärta på skinkorna till allmänt jubel :).

Vilat efter ett bad i havet!

2 kommentarer:

hippihäxan sa...

Härlig semester!
Men ibland kan man komma längta efter lite fasta rutiner igen, känner jag. Har dock 1½ vecka kvar...
Lycka till med nya huset.
Härligt med lite nytt att sätta tänderna i :)
/emelie

Viveka i Bläckhornet sa...

Tycker du gjort mycket mys under semestern. Men visst går tiden fortare på sommaren?

Önskar dig en fin helg

Kram Viveka