måndag 11 maj 2009

Grått och trist!

Idag är det iskallt, grått och trist ute. Men ändå så är man glad över den underbara våren! Rakt över gatan från butiken har jag en jätte söt liten park med en fontän i mitten. Just nu blommar tusentals underbara tulpaner i alla möjliga färger. Ni skymtar rabatterna mellan bilarna :) Om ni är sugna på trevlig shopping i Tranås och en skön spahelg kan ni åka till Badhotellet och mysa. Ni skymtar Badhotellet i bakgrunden.Dagens outfit! Alla kläder från Noa Noa förutom tightsen som kommer från danska Cream och en frisyr som inte fått tid hos frisören förrän 10 juni.Idag har jag besök halva dagen i butiken av en högst ofrivillig gäst!!! Trots att han har ett fint pilstaket från House Doctor att titta ut igenom. Han är en liten mammagris och gnisslar och gnäller så fort jag går ut i butiken. Men det går nog över efter några dagar förhoppningsvis.


3 kommentarer:

mammigranten sa...

Åh vilka fina kläder du har på dig!
Varnade Daniel att jag nog kommer shoppa lite hos dig i sommar, men han ska ju köpa på sig lite svenska byxor så det går väl på ett ut...
Vilket finbesök du har i butiken, så söt.

Hoppas att allt är bra med dig.
Kram

Ida sa...

Hejsan!
Ja idag är det stor brist på sol men fördelen är att man med gott samvete kan fixa lite inne.

Jag skulle definitivt inte ha ngt emot att sitta bakom den fina grinden och kika ut i din butik. Sötnosen förstår helt enkelt inte hur bra h*n har det=)

Vad kul att du vill beställa, hur vill du ha färgen, vit eller shabby?
Länkar till dig också.
Ha det så gott.
Kram Ida

Agnes Maria sa...

Så fina kläder, vill ha !!!
Skall kika in i din Butik nu.
Vilken underbar vovve du har.
Kram Åsa